Σχέδιο επικοινωνιακού αντιπερισπασμού της κυβέρνησης οι προκλήσεις Πολάκη

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για τα πραγματικά προβλήματα που θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί

Οι συνεχείς επιθέσεις του κυρίου Πολάκη, φαίνεται πια πως είναι ένας επικοινωνιακός αντιπερισπασμός για να κρυφτούν τα πραγματικά προβλήματα κάτω από το χαλ��, όπως επισήμανε ο Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.
«Είναι ξεκάθαρο πια ότι υπάρχει στρατηγική για αποπροσανατολισμό και των μέσων ενημέρωσης και των πολιτών: Να ασχολούμαστε με τις ακρότητες του κυρίου Πολάκη και να πάνε σε δεύτερη μοίρα τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα» πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε ο Π. Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κάνουν λάθος ο κύριος Πολάκης και όσοι τον σιγοντάρουν αν νομίζουν ότι θα παγιδεύσουν την ενημέρωση μακριά από τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα των πολιτών ή ότι η ενημέρωση θα παίξει το μικροκομματικό παιχνίδι του κυρίου Πολάκη που θέλει να συσπειρώσει το σκληρό κομματικό του ακροατήριο.
«Οι ειδήσεις καταγράφουν και σήμερα όπως πάντα, αυτό που ζούν καθημερινά οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί και οι άνεργοι:
-Όταν πηγαίνουν στα νοσοκομεία και δεν βρίσκουν, όχι ραντεβού για επέμβαση, αλλά ούτε γάζες και αναλώσιμα.
-Όταν πηγαίνουν στο ΑΤΜ και βλέπουν κομμένη την σύνταξη κι ακούν τον κ. Κατρούγκαλο να τους λέει ότι δεν έγιναν περικοπές ή να υπόσχεται αυξήσεις.
-Όταν τους έρχεται η λυπητερή της εφορίας και του ΕΝΦΙΑ.
-Όταν τρέμουν μήπως χάσουν το σπίτι τους που χρωστάνε στην τράπεζα.
-Όταν τους καθυστερούν ή τους κόβουν επιδόματα και παροχές.
-Όταν ζουν σε καθεστώς απόλυτης ανασφάλειας και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο και υν θα ανοίξει και γι αυτούς η πόρτα της ανεργίας.
-Κι όταν νιώθουν πραγματικά ανυπεράσπιστοι απέναντι στην την εγκληματικότητα και τη βία» τόνισε ο πολιτικός συντάκτης του Star.
O Π. Μποτσαράκος κατέληξε:
«Όχι λοιπόν, δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν κύριο Πολάκη, κι ας συνεχίσουν τις επιθέσεις στα Μέσα Ενημέρωσης αν νομίζουν ότι έτσι κερδίζουν πόντους. Φοβάμαι όμως ότι κάνουν λάθος».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top