Σταύρος Θεοδωράκης: «Ο κ. Τσίπρας προσβάλλει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου»

Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης και άλλους εκλεγμένους της τοπικής αυτοδιοίκησης

​«Για γέλια και για κλάματα» χαρακτήρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, «τα ψέματα του Πρωθυπουργού», ο οποίος επιμένει πως ότι υποσχέθηκε το έχει κάνει πράξη.

«Αδυνατώ να πιστέψω και να παρακολουθήσω τον Πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια λέει ψέματα και υποσχέσεις. Λέει πως ό,τι υποσχέθηκε το έχει κάνει πράξη και αυτό προκαλεί γέλια, για να μην πω κλάματα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για τον Αλέξη Τσίπρα, σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και άλλους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης.
«Ο κόσμος θέλει καθαρές κουβέντες. Όλοι έχουμε το δικαίωμα στο λάθος και στην υπερβολή. Αλλά να έρχεται ο κ.Τσίπρας και να λέει “υποσχέθηκα μερικά πράγματα, τα έκανα όλα και συνεχίζω” αυτό προσβάλλει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου», πρόσθεσε ο κ.Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι οι δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης του ανέφεραν ως παράπονο πως «η χώρα δεν παίρνει τις ευθύνες που της αναλογούν για το θέμα των μεταναστών και των προσφύγων».
«Εμείς χωρίς φόβο λέμε, ευθέως, ότι η Μακεδονία έχει εκπληρώσει στο ακέραιο το ανθρωπιστικό της καθήκον, το χρέος της και θα πρέπει όλοι οι Δήμοι και όλες οι περιφέρειες να πάρουν ένα μέρος των προσφύγων που τους αναλογεί», είπε ο κ. Θεοδωράκης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top