Γεννηματά: Αλαζών και ανάλγητος ο Τσίπρας

«Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο» ανέφερε από την ΔΕΘ

Γεννηματά:  Αλαζών και ανάλγητος ο Τσίπ��ας
«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλον πρωθυπουργό» δήλωσε στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Ο κ. Τσίπρας εχθές έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα. Η Ελλάδα μπορεί, δεν είναι μια χώρα καταδικασμένη, αρκεί να αλλάξει η πολιτική. Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε επίσης:
«Εμείς θα παρουσιάσουμε το βράδυ μια ολοκληρωμένη εθνική πρόταση για μια συμμαχία ανάπτυξης, που έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί επισκεφθήκαμε σήμερα τη ΔΕΘ και είδαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Υπάρχει μια Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Και οφείλουμε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεννοηθούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top