Μπακογιάννη: Την περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες την Ελλάδα

«Η μισή κυβέρνηση εύχεται το ΣτΕ να τους βγάλει από την δύσκολη θέση ακυρώνοντας τον διαγωνισμό»

Μπακογιάννη: Την περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες την Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι την Ελλάδα «την περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές τις οποίες έχουμε ζήσει» έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τα μηνύματα για την πραγματική οικονομία είναι δυστυχώς εξαιρετικά δυσάρεστα. Και διότι δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα και διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολεμάει την επιχειρηματικότητα όπου την βρει, σε όλα τα επίπεδα. Η επιλογή της υπερφορολόγησης η οποία είναι κλασσική επιλογή της αριστεράς έχει εξοντώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην Ημερησία.

Η κα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην κυβερνητική πρόταση που θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, σημειώνοντας πως «πρόκειται για μια πρόταση ρεαλιστική και αναπτυξιακή που θα φέρει ξανά την ελπίδα και θα δείξει τον καινούριο δρόμο για την Ελλάδα. Ένα δρόμο ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τα περίφημα ψέματα “της Θεσσαλονίκης”». Επεσήμανε, μάλιστα, πως η δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια «δείχνει πόσο μετρημένες και σοβαρές είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, εκτιμώντας ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση». «Πιστεύω ότι η μισή κυβέρνηση εύχεται ��ο Συμβούλιο της Επικρατείας να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση ακυρώνοντας τον διαγωνισμό για λόγους αντισυνταγματικότητας» υπογράμμισε.

Αναφερόμενη, τέλος, στο μεταναστευτικό, η κα Μπακογιάννη κάνει λόγο για «αλλαγή στάσης από την Ευρώπη, η οποία με ανησυχεί πάρα πολύ» και ξεκαθαρίζει πως «ο κ. Τσίπρας οφείλει αυτή τη στιγμή να θέσει το μεταναστευτικό ως πρώτο θέμα στις προτεραιότητές του, διότι τυχόν καθυστερήσεις μπορούν να έχουν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top