ΝΔ: «Η κυβέρνηση είναι ένα και το αυτό με τη διαπλοκή»

«Να δώσουν στη δημοσιότητα τα “πόθεν έσχες” των υπερθεματιστών»

​Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ μετά από εκείνη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σχετικά με τα «πόθεν έσχες» των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες, καλώντας την κυβέρνηση να τα δώσει στη δημοσιότητα.

«Η κυβέρνηση προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες. Ο διαγωνισμός παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, εξελίσσεται σε βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει:

«Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το “πόθεν έσχες” των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες.

Η διαφάνεια αποτελεί ανα��καία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής με την οποία η Κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό.

Οι πολίτες απαιτούν από την Κυβέρνηση και τον κ. Παππά, να αποδεχθούν το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους.

Αρκετά πια με τα αστεία.

Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top