Με ψαράκι συζήτησαν τα προβλήματα της Β. Ελλάδας Τσίπρας – Μπουτάρης – Τζιτζικώστας

Ζήτησε πληροφορίες για τη φωτιά στη Θάσο ο πρωθυπουργός

​Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Βορείου Ελλάδος συζήτησαν ��ε γνωστή ψαροταβέρνα της συμπρωτεύουσας ο Α. Τσίπρας με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός αποφάσισε η συνάντηση να γίνει σε ψαροταβέρνα για να είναι πιο άνετοι και ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να τον ενημερώσει για τη φωτιά που μαίνεται στη Θάσο.

gey1.jpg

Σύμφωνα με το thestival, οι τρεις άνδρες συζήτησαν ακόμα για το προσφυγικό, τις υποδομές και τη συνεργασία της περιφέρειας με τα διάφορα υπουργεία.

Επίσης ο κ. Μπουτάρης έθεσε το ζήτημα του ΟΑΣΘ και εξέφρασε τη διαφωνία του με τη λειτουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

gey.jpg
Παρόντες στο γεύμα ήταν οι υπουργοί Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά την είσοδό του στην ψαροταβέρνα μάλιστα, ο Α. Τσίπρας είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν μπορείτε να πείτε, τους έφερα σε ωραίο μέρος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top