Κάτια Μακρή: Κάναμε διακοπές αντί δουλειάς το καλοκαίρι και εισπράξαμε τρία "όχι" στο Eurogroup

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές: Κάντε τα για να πάρετε τη δόση»

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Mας λένε “κάντε τα για να πάρετε η δόση» σημείωσε η Κάτια Μακρή στο σχόλιο της στο κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, αναφερόμενη στο Eurogroup και το «καμπανάκι» των Ευρωπαίων για την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων.

Η δημοσιογράφος του Real FM και της «Αγοράς» τόνισε πως αντί για 13 προαπαιτούμενα που είναι σε εκκρεμότητα, θα έπρεπε να είναι μόλις… ένα!

«Δύο από αυτά έπρεπε να είχαν τελειώσει τον Μάιο, επτά τον Ιούνιο, τρία τον Ιούλιο, ένα τον Αύγουστο, και να είχε μείνει ένα για τον Σεπτέμβριο ώστε σήμερα στον Eurogroup να αποδεσμευόταν η δόση» είπε η κα Μακρή και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, άφησε το καλοκαίρι να περάσει χωρίς να το αξιοποιήσει. Όσο εμείς κάνουμε περισσότερο διακοπές παρά δουλειά, τόσο εκείνοι μας κλείνουν την πόρτα σε όλα».

«Σήμερα εισπράξαμε τρία "όχι": "όχι" για χρέος, "όχι" για πλεονάσματα, "όχι" για τη δόση, ένα θέμα που μας καίει πάρα πολύ γιατί θα πάει για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ιδι��τες» τόνισε η Κάτια Μακρή.

Η δημοσιογράφος του Real FM και της «Αγοράς»: «Από την άλλη, είχαμε τη Σύνοδο του Νότου, η οποία είναι πολύ καλό γεγονός. Κυρίως, επειδή θα έχει και συνέχεια. Διαβάζοντας το κείμενό της, είδα κάποια αποτελέσματα στο προσφυγικό αλλά κανένα απολύτως στην οικονομία: να αυξηθεί το πακέτο Γιούνκερ και τρία ακόμη μη δεσμευτικά σημεία, τα οποία κάποτε μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα αλλά -ακόμη και αν αυτό έρθει- θα αργήσει πολύ. Μέχρι τότε, όμως, θα κρεμόμαστε από τα Eurogroup, στο οποίο μάλιστα σήμερα μείναμε μετεξεταστέοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top