Παππάς για ΝΔ: Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι

Δένδιας: «Οι κουτοπόνηροι προπαγανδιστές παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν»

«Αυτή είναι η ΝΔ. Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, ότι όταν δοθούν και άλλες άδειες το Δημόσιο θα είναι αναγκασμένο να επιστρέψει στους υπερθεματιστές μέρος των χρημάτων που κατέβαλαν για τις τηλεοπτικές άδειες, λόγω αλλαγής των οικονομικών όρων του διαγωνισμού.
«Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δη��οκρατία», σχολιάζει ο κ. Παππάς και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον -εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού» υποστήριξε ο κ. Παππάς.
Σχολιάζοντας τη δήλωση Παππά, κύκλοι της ΝΔ υπογράμμισαν ότι δεν θα χρειαστεί ούτως ή άλλως να επιστραφούν χρήματα, επειδή θα καταπέσει ο νόμος στο ΣτΕ, όπως είναι λογικό να αναμένεται σε μια ευνομούμενη χώρα, αν και πρόσθεσαν ότι οι δηλώσεις του κ. Δένδια είναι προσωπικές απόψεις.
Σε ανακοίνωσή της επίσης ανέφερε η ΝΔ:
«Καλό θα ήταν ο κ. Παππάς να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας.

Ας μην ανησυχεί.

Ο ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία θα απαλλάξουν σύντομα τη χώρα από το νόμο - έκτρωμα που κατασκεύασε».

Ο κ. Παππάς επανήλθε και ανέφερε σε νέα του δήλωση:
«Η ΝΔ κάνει ότι δεν κατάλαβε. Επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει ότι δεν κατάλαβε το ερώτημα που της απευθύναμε, αναγκαζόμαστε να το επαναλάβουμε:
Όταν η ΝΔ «απαλλάξει τη χώρα» από το νόμο που δίνει για πρώτη φορά νόμιμες άδειες, θα επιστρέψει και τα 246 εκ στους ιδιοκτήτες καναλιών; Ναι; Ή όχι; Έχει μια ευκαιρία απόψε το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει. Απλή ερώτηση που ζητά μια απλή απάντηση…».
Στον κ. Παππά απάντησε και ο Ν. Δένδιας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:
«Την διαφορά ανάμεσα στο θα επιστραφούν όλα τα χρήματα και στο θα επιστραφούν αναλογικά κάποια από τα χρήματα, όταν δοθούν και άλλες τηλεοπτικές άδειες, όπως στην πραγματικότητα δήλωσα στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, μόνον οι κουτοπόνηροι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης παριστάνουν ότι δεν την καταλαβαίνουν. Πρόκειται για ζήτημα στοιχειώδους λογικής και εντιμότητας του Κράτους».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top