Πυρά εναντίον του Στ. Θεοδωράκη από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Κατηγορεί το Ποτάμι για παλινωδίες

​Μαίνεται η κόντρα ��νάμεσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι μετά από το ναυάγιο της συνεργασίας τους για τη δημιουργία ενός νέου πόλου στο λεγόμενο Κέντρο, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΕ, Θ. Θεοχαρόπουλο να κατηγορεί σήμερα μέσω της ΕΡΤ τον Στ. Θεοδωράκη για παλινωδίες και πισωγυρίσματα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά, επισημαίνοντας ότι εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να καθορίζεται πως μπορεί να γίνει συνεργασία μόνο με τη ΝΔ.

Πρόσθεσε επίσης ότι χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο τέλος το πολιτικό κενό θα καλυφθεί.

Αναφερόμενος τέλος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για τον περιορισμό τους σε τέσσερις, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αυθαίρετη».

«Αν το καθόριζε η αγορά θα ήταν διαφορετικό. Δεν καθορίζεται κεντρικά πόσες εφημερίδες κυκλοφορούν στη χώρα. Πρέπει να καθοριστούν αντικειμενικά, ποιοτικά κριτήρια για τη λειτουργία των σταθμών από την ανεξάρτητη Αρχή, καθώς σήμερα δεν υπάρχουν», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top