ΟΡΓΗ κατά Τόσκα και Σπίρτζη στην Καλαμάτα: Αντί να φέρετε φτυάρια ήρθατε με κοστούμια-ΝΤΡΟΠΗ!

Ξεσπάσματα και έντονες διαμαρτυρίες μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Αντιμέτωποι με την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών στην Μεσσηνία ήρθαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών, Νίκος Τόσκας και Χρήστος Σπίρτζης.

Οι υπουργοί που μετέβησαν την Τετάρτη στην Καλαμάτα για να συναντήσουν πληγέντες, και αρμόδιους τοπικούς φορείς και να κάνουν απολογισμό των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία στην περιοχή. Ωστόσο, η υποδοχή που τους επεφύλαξαν ήταν "καυτή", είχε πολλές φωνές και παράπονα.

Οι κ.κ.Τόσκας και Σπίρτζης άκουσαν τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες των πλημμυροπαθών, κάποιοι από τους οποίους επέρριψαν ευθύνες στους τοπικούς άρχοντες. Και οι δύο υπουργοί, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αμηχανία τους.

Ακόμη και όταν μια επιχειρηματίας τους είπε «γιατί ήρθατε με κοστούμια και όχι με φτυάρια;», οι υπουργοί με σκυμμένο κεφάλι απέφυγαν την αντιπαράθεση και προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλ��ύς τόνους. «Τι ήρθατε να κάνετε; Καταγραφή πτωμάτων; Δεν ντρεπόσαστε; Ντροπή σας! Ελάτε τουλάχιστον με φόρμες να βοηθήσετε, και όχι με τα κοστούμια σας» συνέχισε η ίδια κυρία.

Ένας καρκινοπαθής ξέσπασε στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας το παράπονο του πως κανένας δεν τον επισκέφτηκε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δήμαρχο της πόλης! «Τον φάγανε τα Κολωνάκια», έλεγε φωνάζοντας.

Πέραν των δύο υπουργών στη Μεσσηνία βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Καπάκης, με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Αγωνιά ο Σαμαράς – Πάει άρον άρον στην Καλαμάτα

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από τη δραματική διάσωση των 25 εγκλωβισμένων σε σούπερ μάρκετ στη Λακωνία

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ μιλούν από μόνες τους- 4 ΝΕΚΡΟΙ, λάσπη και απελπισία!Η Ελλάδα μετράει τις πληγές της

ΕΚΤΑΚΤΩΣ στη Μεσσηνία Τόσκας - Σπίρτζης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top