Ρήγας: Ασύστολη κινδυνολογία με στόχο την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης από τη ΝΔ

«Η κυβέρνηση έχει περάσει 85 νομοσχέδια που κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε

Ρήγας: Ασύστολη κινδυνολογία με στόχο την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης από τη ΝΔ
Για ασύστολη κινδυνολογία με στόχο την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης, κατηγόρησε τη ΝΔ ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Ρήγας δήλωσε και πάλι ότι η εκταμίευση της υποδόσης θα πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για τη μείωση που εμφανίζεται στα έσοδα του Αυγούστου, καθώς οφείλεται αποκλειστικά στη μετάθεση της πληρωμής της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο στον Σεπτέμβρη.
Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο, ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας θα δώσει έμφαση στους στόχους του επόμενου διαστήματος, με βασικούς άξονες την ανάκαμψη της οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και τις μνημονιακές υποχρεώσεις.
Σχετικά με τη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ την ερχόμενη Παρασκευή, στην Αθήνα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ελπίδα πως θα διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο αντίθεσης στις πολιτικές λιτότητας και ακραίων δημοσιονομικών περιορισμών.
Τέλος, κάνοντας απολογισμό του έως σήμερ�� κυβερνητικού έργου, ισχυρίσθηκε ότι ναι μεν η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τις δημοσιονομικές εξαγγελίες της λόγω της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, αλλά έχει περάσει 85 νομοσχέδια που κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για πρόσβαση στη δημόσια υγεία, δωρεάν ρεύμα, ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, πάταξη της φοροδιαφυγής κ.α.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top