Τι λέει η Κομισιόν για τον πλειστηριασμό των τηλεοπτικών αδειών

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star,στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου

​Το γεγονός πως η Κομισιόν δεν έχει αρμοδιότητα για την διεξαγωγή του πλειστηριασμού για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα -αρκεί αυτός να είναι σύμφωνος με το κοινοτικό δίκαιο-και πως η επιστολή Έτινγκερ για το ραδιοτηλεοπτικό φάσμα και την εθνική αρχή επικοινωνιών είναι δύο διακριτά θέματα, επανέλαβε την Τετάρτη, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Star, στις Βρυξέλλες Θάνο Αθανασίου, η Κομισιόν -μέσω του κυρίου Σχοινά- τόνισε πως δεν ασχολείται με τον πλειστηριασμό, όμως... ασχολείται με το ζήτημα των τηλεπικοινωνιών.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επιστολή του ο Επίτροπος Έτινγκερ ζητούσε εξηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση για την λειτουργία της εθνικής ρυθμιστικής αρχής τηλεπικοινωνιών, για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και για το ζήτημα της "απόσυρσης φάσματος", το οποίο είχε πουληθεί νωρίτερα στην εταιρεία ψηφιακών μεταδόσεων DIGEA (4 από τις 8 συχνότητες μένουν κενές).

Δείτε επίσης:

Η Κομισιόν αδειάζει την κυβέρνηση για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο:Επιστολή-κόλαφος με ενστάσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top