Γεννηματά κατά Θεοδωράκη: Τέλος η συζήτηση, χρειάζεται μπέσα!

«Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις και τη διγλωσσία υπάρχουν σκοπιμότητες»

Γεννηματά κατά Θεοδωράκη: Τέλος η συζήτηση, χρειάζεται μπέσα!
Βολές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά μετά τις έντονες αντεγκλήσεις των δύο κομμάτων μέσω επιστολών.
«Έχουμε κάνει υποχωρήσεις, υπομονή, δεν έχουμε απαντήσει σε διαρροές, αλλά εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση. Ξεκαθαρίζει ο καθένας τη θέση του. Προχωράμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM.
Η ίδια, συνεχίζοντας τόνισε πως «για να πετύχει η Κεντροαριστερά χρειάζεται μπέσα και πίστη στο εγχείρημα» και άφησε αιχμές για την ηγεσία του Ποταμιού: «Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις και τη διγλωσσία υπάρχουν σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε».
«Δώσαμε χρόνο στο Ποτάμι να αποφασίσει το στίγμα του. Ανήκει στην Κεντροαριστερά; Θέλει κεντρικό ρόλο ή είναι άλλες οι επιδιώξεις του; Χθες είδαμε στην επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα άλλα πράγματα. Είναι προφανές ότι κατευθύνονται στο να γίνουν συμπλήρωμα. Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
H κα Γεννηματά επανέλαβε πως το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας μόνο αν συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία, λέγοντας πως η χώρα «μπαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης σε επικίνδυνη στασιμότητα».
Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top