“Sex Machines” οι Δεξιοί – ΚΑΥΤΗ ΕΡΕΥΝΑ “ρίχνει” το Twitter!

Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σεξ λένε 19.000 Ευρωπαίοι!Προφητικός ο Σαμαράς!

“Sex Machines” οι Δεξιοί – ΚΑΥΤΗ ΕΡΕΥΝΑ “ρίχνει” το Twitter!

Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι οι διαφορές Δεξιών και Αριστερών βασίζονται στις ιδεολογίες και τις πολιτικές, μια νέα έρευνα όμως μπαίνει πιο… βαθιά στο θέμα και μας αποκαλύπτει ότι πίσω από τα κομματικά σημαιάκια κρύβονται... επιδόσεις και «γκολάκια».

Η έρευνα της «YouGOV» για την ερωτική ζωή των δεξιών και των αριστερών που έγινε σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες… "καίει".

Πιο συγκεκριμένα, στην ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία -σε δείγμα 19.00 ανθρώπων, οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο... κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί.

Στην Βρετανία, για παράδειγμα, το 66% των πολιτών που ανήκουν στην Αριστερά, φέρεται να έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή την ώρα που το 73% των συμπολιτών της Τερέζα Μέι, που δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αλλά και το 70% των Βρετανών που θεωρούν τους εαυτούς τους απλά «δεξιούς», δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, το 77% των ατόμων που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα ισχυρίζονται ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο κρεβάτι. Αντιθέτως, το 71% των ατόμων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα φέρεται να είναι ικανοποιημένοι στο σεξ.

Από την έρευνα προκύπτει πάντως πως, και στις πέντε χώρες οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στην δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν βέβαια ότι.... όποιος είναι δεξιός είναι και σεξουαλικά ικανοποιημένος, αλλά δείχνουν γενικότερα ότι οι δεξιοί χαίρονται το σεξ!
Δεν είναι τυχαία η ατάκα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, όταν έλεγε «τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ», κατά την διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτω�� για το σποτ!

«ΣΕΙΣΜΟΣ» στο twitter – Πρώτο trend το hashtag “Έτσι_γ@μ@νε_οι δεξιοί”

Τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας…. φούντωσαν τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ ατάκας το απόγευμα της Τρίτης για τους δεξιούς και τις ικανότητες τους στο κρεβάτι!

Το star.gr όπως κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, βρήκε τα πιο hot tweets και σας τα παρουσιάζει:

ogdoos.jpg

evdomos.jpg

ektos.jpg


tetartos.jpg

trios.jpg




anna.jpg



ena.jpg

anna2.jpg

sami.jpg

sami3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top