Βενιζέλος: Θυμούνται με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση αδιέξοδη και εκρηκτική»

Βενιζέλος:  Θυμούνται με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία
«Οι κύριοι Παππάς και Κρέτσος ξαναθυμούνται με προκλητικό τρόπο το ΕΣΡ τώρα που έκαναν τη δημοπρασία» τόνισε μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος άσκησε κριτική στις κινήσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, όπως έπραξε και σε άρθρο του.
«Η διαδικασία ήταν ένα εντυπωσιακό θέαμα τύπου Big Brother. Η δημοπρασία, με εξαίρεση την πρώτη άδεια, έδειξε ότι δεν υπάρχει λογική αγοράς, αλλά λογική ανταγωνισμού. Το επιχείρημα της αγοράς το ανέτρεψε η ίδια η διαδικασία» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση αδιέξοδη και εκρηκτική. Δημιουργήθηκε αναστάτωση όχι στο όνομα της δημοκρατίας, αλλά στο όνομα μιας πολύ μικρής κομματικής σκοπιμότητας, η οποία είναι μόνο βραχυπρόθεσμη αλλά και βλαπτική για την ουσία της δημοκρατικής πολυφωνίας».
Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, «αν το ζητούμενο ήταν το πορτοφόλι τότε η κυβέρνηση δεν έπρεπε να δώσει τέσσερις άδειες αλλά οκτώ με τιμή εκκινήσεις 30 εκ. ευρώ και θα εισέπραττε από την αρχή τα 240 εκ. ενώ τώρα έχει εξασφαλισμένα μόνο τα 82 εκ. ευρώ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top