Μεταφορά προσφύγων από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα προαναγγέλλει ο Μουζάλας

Υπαρκτό παραδέχεται το ενδεχόμενο δράσης τζιχαντιστών – Προειδοποιεί για «δοκιμασία» αν καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας

Μεταφορά προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά, προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.
Όπως αναφέρει, θα μεταφερθούν συγκεκριμένα στην ενδοχώρα όσοι πήραν το δικαίωμα να μην επιστρέψουν σ��ην Τουρκία, τα κακοποιά στοιχεία σε προαναχωρησιακά κέντρα και εάν χρειαστεί όλοι οι «μονοί» πρόσφυγες (χωρίς οικογένεια) «καθ' υπόθεση παράνομοι μετανάστες».
Ο ίδιος παραδέχεται πως υπάρχουν «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-μαγαζιά» και επισημαίνει ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό τα χρήματα να είχαν δοθεί στο ελληνικό κράτος.
Ο κ. Μουζάλας παραδέχεται και ότι «πρέπει να μας ανησυχεί το ενδεχόμενο δράσης τζιχαντιστών» και προσθέτει ότι υπάρχει συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών και άλλων χωρών.
Ο αναπληρωτής υπουργός προειδοποιεί επίσης ότι αν καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας η χώρα μας θα δοκιμαστεί σκληρά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top