Λεβέντης: Δεν θα πάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε πεθαμένοι, αλλά θα πάω στον Τσίπρα στη ΔΕΘ!

«Θα καταστραφεί ο πρωθυπουργός αν συνεχίσει έτσι»

Λεβέντης: Δεν θα πάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε πεθαμένοι,  αλλά θα πάω στον Τσίπρα στη ΔΕΘ!
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας τηλεφωνικά σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα» του Σκάι και στον Γ. Αυτιά, αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε ότι θα προσέλθει στη ΔΕΘ για την ομιλία του πρωθυπουργού.
«Θα καταστραφεί ο πρωθυπουργός αν συνεχίσει έτσι» τόνισε ο κ. Λεβέντης σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, ενώ με αφορμή τη διαμάχη του με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Η. Καλλιάνο ανέφερε ότι «δεν πάμε στον Τσίπρα ούτε… πεθαμένοι»!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε επίσης: «Του έστειλα 9 σημεία τουΤσίπρα και εφάρμοσε μόνο ένα, την απλή αναλογική. Εκείνος έβαλε τον ΕΝΦΙΑ που τον κατηγορούσε. Προσομοιάζει πολύ του Σαμαρά, που άλλα έλεγε και άλλα έκανε και για να δείξει ότι βγαίνουμε στις αγορές δανείστηκε 6%».
Σε άλλο σημείο διευκρίνισε πάντως ότι εκτιμά τον κ. Τσίπρα επειδή ποτέ δεν του πρότεινε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση «αν φύγει ο Καμμένος ή άλλος» και ότι ο πρωθυπουργός επίσης τον εκτιμά επειδή ποτέ δεν του πρότεινε και ο ίδιος ως πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάτι ανάλογο.
Όσον αφορά τη ΔΕΘ πάντως, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι θα προσέλθει και στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αν τον καλέσει ο πρόεδρος της ΝΔ ή και ο κ. Κουτσούμπας ακόμα, παρά την κόντρα που έχει με το ΚΚΕ. «Βεβαίως θα πάω γιατί είναι θεσμοί και αλίμονο αν εχθρεύεται ο ένας με τον άλλον» δήλωσε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top