Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τους αυτοκινητόδρομους

«Δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορδέλα» απαντά ειρωνικά στην κριτική το υπουργείο Μεταφορών

Με μια ειρωνική ανακοίνωση απαντά το υπουργείο Μεταφορών, σε ανακοίνωση της ΝΔ, σχετικά με αυτοκινητοδρόμους που εγκαινιάζει η σημερινή κυβέρνηση, οι οποίοι, όπως ανέφερε η ΝΔ, είχαν ξεκινήσει επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και είχαν συνεχιστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά ολοκλήρωσε τα έργα των αυτοκινητοδρόμων, ��ροώθησε και ολοκλήρωσε τις απαλλοτριώσεις, τις αρχαιολογικές εργασίες, το μετρό Θεσσαλονίκης και μας παρέδωσε μια σύγχρονη Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορδέλα και να εγκαινιάσουμε τα έργα που μας παρέδωσ�� έτοιμα...» αναφέρει στην ανακοίνωση το υπουργείο Μεταφορών.
«Σήμερα την πρώτη ημέρα μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δανειστήκαμε δέκα ευρώ από τα 246 εκατομμύρια ευρώ και αγοράσαμε άσπρη κορδέλα. Οπότε και εγκαινιάσαμε τα έργα. Η αλήθεια να λέγεται!» καταλήγει επίσης ειρωνικά το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top