Μπουζούκι, χταπόδι και ευρώ! Ο Γιούνκερ είναι ΕΔΩ! Σε ελληνική ψαροταβέρνα-ΒΙΝΤΕΟ

Μια διαφορετική συνέντευξη από τον πρόεδρο της Κομισιόν

​Μία διαφορετική συνέντευξη με έντονο ελληνικό χρώμα έδωσε στην εφημερίδα γερμανική "Frankfurter Allgemeine Zeitung" ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Υπό τους ήχους του μπουζουκιού, και έχοντας στο τραπέζι του... χταποδάκι και κολοκυθάκια, ο κύριος Γιούνκερ μιλά για την Ελλάδα, την κρίση, τα μνημόνια και το ευρώ, καθισμένος σε ελληνική ψαροταβέρνα!

Στη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα, ο Πρόεδρος Γιούνκερ, επαναλαμβάνει πως η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν κάτι για το οποίο πάλεψε ο ίδιος προσωπικά κα�� με αφορμή τον κατάλογο της ταβέρνας, υπογραμμίζει πως «αισθάνεται ευτυχής που βλέπει ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ».

H συνέντευξη του Προέδρου της Κομισιόν, εντάσσεται στην διαφημιστική καμπάνια της ίδιας της FAZ, η οποία με το σλόγκαν “Πίσω από αυτήν (την εφημερίδα) βρίσκεται ένα έξυπνο μυαλό”, φιλοξενεί από το 1995 προσωπικότητες από όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής φωτογραφίζοντας τους να διαβάζουν εφημερίδα. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έχει φωτογραφίσει η FAZ, ήταν ο σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς, ο πρώην Καγκελάριος Χέλμουτ Κολ, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top