Λεβέντης για «κονέ» με Τσίπρα στη Νέα Υόρκη: Δεν γνώριζα ότι ήταν προσκεκλημένος

«Να μην ψηφίσει κανείς Ένωση Κεντρώων αν συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Λεβέντης για «κονέ» με Τσίπρα στη Νέα Υόρκη: Δεν γνώριζα ότι ήταν προσκεκλημένος

Απάντηση στα όσα γράφτηκαν για το ταξίδι που θα κάνει στη Νέα Υόρκη και τα περί... «κονέ» του στο Μεγάλο Μήλο με τον πρωθυπουργό έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17 Σεπτεμβρίου… Δεν γνωρίζω πως θα πάει ο πρωθυπουργός» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο Βήμα FM.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε εκ νέου στον Γιάννη Καλλιάνο που αποχώρησε από το κόμμα, επισημαίνοντας πως «δεν είναι κακό παιδί».

«Ισχυρίστηκε ότι του είπα "θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;» αναρωτήθηκε .

Μιλώντας, εξάλλου, για τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως «δεν είναι άδικος άνθρωπος» και πως «έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής».

Παράλληλα, απέκλεισε την πιθανότητα συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την οποιασδήποτε φύσεως συνεργασία με τον Σ��ΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%. Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».

Δείτε ακόμη:

Λεβέντης:Μια φορά στηρίξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Άλλος έγραψε την ανακοίνωση του Καλλιάνου

Το «κονέ» Τσίπρα-Λεβέντη στη Νέα Υόρκη και το φαρμακερό tweet του Κεγκέρογλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top