Βαρβιτσιώτης για άδειες: Εξευτελιστικό σόου για να πει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ πως κάτι έκανε

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για την οικονομία»

Για επικοινωνιακή διαχείριση και εξευτελιστικό σόου έκανε λόγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τέσσερις πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες.

«Ακούμε για διαφάνεια αλλά δ��ν βλέπω μια συνολική διάθεση της κυβέρνησης για εξυπηρέτησης της διαφάνειας. Βλέπω μια στοχοποίηση μέσα στα πλαίσια ενός εξευτελιστικού σόου που θα μπορούσε και να μην υπάρχει: ότι πολεμάω το παλιό, το βάζω όλους από κάτω, τους κλείνω σε ένα δωμάτιο. Είναι μια επικοινωνιακή διαχείριση για να πάει ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ και να απαντήσει τους πολίτες “κάτι έκανα” γιατί σε οτιδήποτε άλλο έχει υποσχεθεί, από παράλληλα προγράμματα μέχρι πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δεν έχει να απαντήσει τίποτα» είπε ο βουλ��υτής της ΝΔ στον Σκάι.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία, λέγοντας πως η Ελλάδα το 2014 κατέγραψε θετικούς ρυθμούς «ενώ σήμερα είμαστε η μόνη χώρα σε ύφεση στην ευρωζώνη».

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο που χειρίζεται την οικονομία. Υπέγραψε σκληρό μνημόνιο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Όλη της η ενέργεια εξαντλείται στην αποκατάσταση των αιωνίων φοιτητών, σε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, κλπ. Δεν υπάρχει καμία διαχείριση σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Δείτε ακόμη:

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από το παράθυρο χιλιάδες ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ! Δείτε ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ

Οι αιώνιοι φοιτητές ξανάρχονται με… υπογραφή Φίλη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top