Τσίπρας: Θα διαχειριστούμε υπεύθυνα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

"Περνάμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο και το αξίζει η χώρα"

​Στολίδι του αστικού ιστού, αλλά και σημαντική παρακαταθήκη για τις τέχνες, την εκπαίδευση και το περιβάλλον, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το ΚΠΙΣ, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το έργο είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί ως δωρεά στο ελληνικό Δημόσιο, στο τέλος του χρόνου.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε το Ίδρυμα, αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κ.Α.Δρακόπουλο «για την προσπάθειά τους να γίνει πραγματικότητα αυτό το σπουδαίο όραμα».

«Για μας είναι ένα στοίχημα αυτό, να αποδείξουμε ότι το ελληνικό Δημόσιο μπορεί, με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, να διαχειριστεί έναν τόσο πολύ σημαντικό πολυχώρο», είπε και πρόσθεσε πως «είναι ένα στοίχημα, το οποίο, ήδη, έχουμε αρχίσει να το κερδίζουμε, γιατί έγκαιρα έχουμε κινηθεί για να είναι όλα έτοιμα, τόσο τη μέρα που θα διατεθούν όλοι οι χώροι στο κοινό, όσο, όμως, και για το άμεσο μέλλον, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις αυτών των χώρων».

«Νομίζω ότι περνάμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο και το αξίζει η χώρα και ο τόπος, παρά τις δυσκολίες που περνάμε», σημείωσε ο κ.Τσίπρας.
Και μέσω twitter, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι «το Δημόσιο θα διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο ένα σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό».
ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top