Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): Και τι πειράζει που θα είναι 4 τα κανάλια; Υπάρχει και το ραδιόφωνο!

«Είναι λογικό να παίρνει άδεια αυτός που απλά δίνει τα περισσότερα»

Να στραφούν στα… ραδιόφωνα κάλεσε τους πολίτες η Εύη Καρακώστα, σχολιάζοντας το θέμα της αδειοδότησης 4 πανελλαδικών αδειών για τηλεοπτικούς σταθμούς από την κυβέρνηση.

«Λέτε ότι θα μείνουν 4 κανάλια και θα κλείσουν όλα τα άλλα. Μα, τα περιφερειακά δεν είναι κανάλια; Τα τοπικά δεν είναι κανάλια; Τα ραδιόφωνα δεν είναι κανάλια; Γιατί μιλάτε για αποκλεισμό της πολυφωνίας; Επειδή τα πανελλαδικά κανάλια θα είναι 4; Το κάνουμε για να εξυγιάνουμε το τοπίο» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Σκάι.

Η ίδια, επιχείρησε μια σύγκριση με τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι και εκεί τα παναμερικανικά κανάλια δεν είναι περισσότερα από τέσσερα, ενώ για το ζήτημα της χορήγησης άδειας με κριτήριο το υψηλότερο αντίτιμο, έκανε σύγκριση με ένα... μαγαζί στο χωριό της στα Τρίκαλα: «Θα πάρει άδεια απλά όποιος έχει τα περισσότερα. Λογικό δεν είναι; Θα βγουν σε πλειστηριασμό (οι άδειες) και όποιος έχει τα περισσότερα. Ακόμη και στο χωριό μου, τη Νεράιδα Τρικάλων, βγαίνει ένα μαγαζί σε πλειστηριασμό και θα το πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα».

Υπενθυμίζεται ότι η κα Καρακώστα είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων πριν από μερικούς μήνες, αποκαλώντας φοροφυγάδες τους συνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ.

Δείτε ακόμη:

Δήλωση-πρόκληση από Καρακώστα: Φοροφυγάδες αυτοί που έπαιρναν ΕΚΑΣ και τους κόβεται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top