Καλλιάνος: Ο Λεβέντης μου είχε πει ότι θα με διώξει αν επιτεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από το κόμμα μίλησε ο (πρώην) εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος στον Σκάι.

Ο (πρώην, πλέον) εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως αφορμή υπήρξε μια αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όπου αναρωτιόταν «γιατί είναι τόσο αισιόδοξος για την πορεία της χώρας, ενώ όλοι ξέρουμε τι γίνεται».

Όπως αποκάλυψε, του είχε τηλεφωνήσει στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης και του είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξω από το κόμμα».

Συνεχίζοντας, ισχυρίστηκε πως «όλα άλλαξαν από την ημέρα που ο Βασίλης Λεβέντης επισκέφτηκε –συνοδευόμενος από εμένα- στο Μεγάρου Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν για τον εκλογικό νόμο».

«Κάθισα στον προθάλαμο με την κα Γεροβασίλη και τον κ. Παππά. Βγαίνοντας ο κ. Λεβέντης είχε αλλάξει άποψη για όλους και για όλα. Από εκεί και πέρα, ο κ. πρόεδρος έλεγε για τον κ. Τσίπρα ότι είναι σοβαρό παιδί. Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι. Πολιτικά όμως εκτιμώ ότι είναι ανίκανος και έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα» είπε ο κ. Καλλιάνος.

«Εγώ δεν θέλω να χαϊδεύω τα "αυτιά" του κ. Τσίπρα και γι' αυτό επέλεξα ένα κόμμα του κέντρου, για να βοηθήσω την κοινωνία» υπογράμμισε ο κ. Καλλιάνος.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καλλιάνος τόνισε πως θα μελετήσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των κομμάτων για να καταλήξει στις αποφάσεις του σχετικά με το εάν θα συμμετάσχει σε κάποιο φορέα και ποιον.

Δείτε ακόμη:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ από την Ένωση Κεντρώων – Το δεξί χέρι του Λεβέντη αποχώρησε από το κόμμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top