Σπίρτζης στην Βουλή: Έχω σχέσεις με τον γιο του Καλογρίτσα!

Τι παραδέχτηκε ο υπουργός υποδομών λίγο πριν τον διαγωνισμό για τις άδειες

​Τα πράγματα στην θέση τους θέλησε να βάλει ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τους... φίλους που έχει στην ζωή του!

Απαντώντας στις βολές που εκτόξευσε εναντίον της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος για τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια, ο υπουργός διευκρίνισε στην Βουλή, ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα, αλλά με τον... γιο!

«Εγώ έχω σχέσεις με το γιο του Καλογρίτσα και όχι με τον ίδιο τον Καλογρίτσα. Ρωτήστε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις που είχαν με τον κ.Καλογρίτσα χρόνια τώρα. Είναι παλιός στο χώρο του Τύπου ο κ.Καλογρίτσας και είχε πολλές σχέσεις με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σπίτρζης, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο μειοδοτικός διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας.

Νωρίτερα, ο κ.Κουτσούκος υποστήριξε ότι ο Καλογρίτσας αναλαμβάνει δημόσια έργα, και συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου Πάτρα – Πύργος. «Έχουν γίνει 3 από τις 8 δημοπρατήσεις και, ως εκ θαύματος, τις έχει πάρει ένας νέος εθνικός εργολάβος», είπε μεταξύ άλλων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top