ΝΔ: Οι φόροι ιδιοκτησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν γονατίσει το ελληνικό νοικοκυριό

«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί»

«Η κυβέρνηση θριαμβολογεί για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού, η πραγματικότητα όμως τη ��ιαψεύδει» αναφέρουν σε δήλωσή τους ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
«Οι νέοι φόροι, "ιδιοκτησίας" ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχουν "γονατίσει" το ελληνικό νοικοκυριό, οδηγούν σε υστέρηση φορολογικών εσόδων, η οποία καλύπτεται με εσωτερική στάση πληρωμών, οδηγώντας σε ασφυξία την πραγματική οικονομία» αναφέρουν στη δήλωσή τους, τονίζοντας πως «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».
Όπως τονίζουν, απαιτείται η υιοθέτηση και εφαρμογή ενός άλλου προγράμματος οικονομικής πολιτικής που «θα στοχεύει στην βιώσιμη ανάπτυξη, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην κοινωνική συνοχή και θα συνδυάζει την οικονομική αποτελεσματικότητα με την κοινωνική δικαιοσύνη».
«Αυτό το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής θα ξεδιπλώσουν το προσεχές χρονικό διάστημα η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κ. Μητσοτάκης» επισημαίνουν οι κ. Σταϊκούρας, Δήμας και Βεσυρόπουλος.
Δείτε ακόμη: