Βίτσας: Κάτι θα ξέρει ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα

Για ΕΛΣΤΑΤ: Να πάει στη Δικαιοσύνη αν έχει να πει κάτι η Κομισιόν

«Όλα είναι φανερά στη διαδικασία, εννέα οι υποψήφιοι, ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένας κυβερνητικός παράγοντας μπορεί να παρέμβει» υπογράμμισε ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον Σκάι για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Αναφορικά με τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ότι προσπαθεί να ασκήσει πολιτική πίεση μέσω σάιτ για να λάβει μία από τις τηλεοπτικές άδειες, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Καμμένος είναι στην πολιτική χρόνια, γνωρίζει και πράγματα. Κάτι θα θέλει να πει πάνω σε αυτό».

Ο ίδιος, μιλώντας για το προσφυγικό, εξέφρασε την άποψη ότι οι περίπου 60.000 εγκλωβισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες δεν είναι και κανένας τεράστιος αριθμός, ενώ πρόσθεσε πως «θα μοιραστούν -χωρίς να βγάζουμε φοβικά σύνδρομα- στους 200 από τους 300 δήμους της χώρας, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου θα είναι μεγαλύτερα τα κέντρα και θέλουν και οι μετανάστες να πάνε».

Ο κ. Βίτσας επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι τα 50 κέντρα προσφύγων που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα να περιοριστούν σε 31-33 σε όλη τη χώρα «και ταυτόχρονα να αυξηθεί η φιλοξενία σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και να αυξηθεί η μετεγκατάσταση σε χώρες της Ευρώπης». Όπως εξήγησε, θα εξαιρεθεί η Θράκη και ορισμένοι νομοί που βρίσκονται στα σύνορα.

Αναφορικά, τέλος, με το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και την παρέμβαση της Κομισιόν, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε: «Η παρέμβαση της Κομισιόν να γίνει στη Δικαιοσύνη. Αν έχει κάτι να πει, να πάει στη Δικαιοσύνη».

Δείτε ακόμη:

Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): Ακόμη και μαφίες μπορούν να έχουν χρήμα και να πάρουν ΜΜΕ

Καμμένος:Με μαύρα λεφτά στα σάιτ o Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top