Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): Ακόμη και μαφίες μπορούν να έχουν χρήμα και να πάρουν ΜΜΕ

Κριτική στο κόμμα του: Δεν πίστευα τις εξαγγελίες του Ιανουαρίου του 2015. Πρέπει να λέμε την αλήθεια στο λαό

Για μαφίες που μπορεί να αποκτήσουν κανάλι προειδοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς μιλώντας στον Σκάι.
«Ακόμη και μαφίες μπορούν να έχουν χρήμα και να πάρουν ΜΜΕ, διαμορφώνοντας τους πολίτες μας τη νεολαία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς. «Πρέπει να δούμε από που προέρχεται το χρήμα (των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό), πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, ξέρω ότι υπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί εργολάβοι» παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή την προσπάθεια να πάρει τηλεοπτική άδεια ο εργολάβος κ. Καλογρίτσας τόνισε ότι «κατά ένας μέρος επιβεβαιώνονται οι επιφυλάξεις μου» και επανέλαβε κατηγορηματικά ότι «οι άνθρωποι ή οι εταιρείες που παίρνουν δημόσια έργα ή έχουν έμμεση σχέση δεν πρέπει να επηρεάζουν την πολιτική και δεν πρέπει να διαθέτουν ΜΜΕ». Υποστήριξε πάντως ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει τη συμμετοχή εργολάβων στο διαγωνισμό.
«Δεν πίστευα στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο κ. Δημαράς δήλωσε δε ότι συμμετείχε στην πλειοδοσία, όπως την αποκάλεσε, υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη περίοδο (εκλογές Ιανουαρίου) και ότι δεν πίστευε σε αυτές τις υποσχέσεις.
«Πρέπει να λέμε πάντα στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια... Με υποσχέσεις και "θα" δεν λύνονται τα προβλήματα» επισήμανε.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει πρόσφατα και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να αποτελέσει μοναδικό κριτήριο για τις τηλεοπτικές άδειες το οικονομικό γιατί «θα βρεθούμε με τηλεοπτικό σταθμό υπό τον έλεγχο του Πάμπλο Έσκομπαρ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top