Σφάζονται ΓΕΝΟΠ-Σκουρλέτης! Δείτε την σκληρή ανακοίνωση κατά του υπουργού

Με αφορμή το επεισόδιο στη Ζάκυνθο, τον κατηγορεί ότι «κλείνει το μάτι» στους κακοπληρωτές

Σφάζονται ΓΕΝΟΠ-Σκουρλέτης! Δείτε την σκληρή ανακοίνωση κατά του υπουργού

Αιχμές κατά του Πάνου Σκουρλέτη αφήνει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε (με αφορμή το επεισόδιο στη Ζάκυνθο όπου υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού όταν έκοψε το ρεύμα σε καταναλωτή) κατηγορεί τον υπουργό ότι «κλείνει το μάτι» στους κακοπληρωτές της ΔΕΗ.

Μετά την ανακοίνωση της ΔΕΗ για το περιστατικό και την απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ ότι έχει σε πρώτη προτεραιότητα την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων των εργαζομένων του, εξέδωσε ανακοίνωση και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καταδικάζοντας την επίθεση εναντίον των εργαζομένων.

Αναφερόμενη στη στάση της ΔΕΗ, σημειώνει ότι η επιχείρηση «εγκαλεί για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ (η οποία σαφέστατα έχει βαρύτατες ευθύνες) και τη νουθετεί στην ουσία (ασχέτως αν εκφράζει βεβαιότητα) να "κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες" και να προστατέψει τους εργαζομένους ώστε να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους».

Συνεχίζοντας, αφήνει σκληρές αιχμές κατά του κ. Σκουρλέτη: «Βεβαίως αυτό δεν μας δημιουργεί καμιά απολύτως απορία καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα νουθεσίες προς τη διοίκηση της ΔΕΗ κάνει και ο εποπτεύων υπουργός, ο οποίος με δηλώσεις του για το θέμα των ανείσπρακτων οφειλών "κλείνει το μάτι" στους κακομαθημένους πελάτες της ΔΕΗ γεγονός που συνιστά ταυτόχρονα και ωμη διοικητική παρέμβαση στη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top