Πρόβα τζενεράλε για τις τηλεοπτικές άδειες: Θα γίνει προσομοίωση της διαδικασίας σήμερα

Οριστικά 4 οι πανελλαδικές άδειες διαμήνυσε χθες ο Νίκος Παππάς

Προσομοίωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει σήμερα στις 11.00 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η πρόβα τζενεράλε γίνεται, όπως τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, τόσο για να δοκιμαστεί το σύστημα όσο και για να δουν στην πράξη το πώς λειτουργεί οι εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Όπως επισημαίνεται, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία δυνατότητα διαρροής ��ληροφοριών, κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προσφορών ή τυχόν επικοινωνίας των συμμετεχόντων με στόχο το συντονισμό των προσφορών (δημιουργία καρτέλ) και τη νόθευση του ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε ότι οι πανελλαδικές άδειες θα είναι οριστικά τέσσερις και στη συνέχεια θα προχωρήσει η διαδικασία για τις άδειες θεματικών και περιφερειακών καναλιών.

Δείτε ακόμη:

Παππάς: Ο διαγωνισμός θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί – Προανήγγειλε και θεματικές άδειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top