Πρωταγωνιστή σε κωμωδία έκανε τον Μητσοτάκη η Γεροβασίλη!

Συνεχίζεται η κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες και την ΔΕΘ

Πρωταγωνιστή σε κωμωδία έκανε τον Μητσοτάκη η Γεροβασίλη!

​Θέση στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τις τηλεοπτικές άδειες πήρε και η Όλγα Γεροβασίλη.

«Είναι εντυπωσιακό το θράσος της Νέας Δημοκρατίας, να μας απευθύνει ερωτήματα για τα οποία θα έπρεπε η ίδια να έχει απαντήσει και απολογηθεί. Για το πώς τα “Ζάππειά” της οδήγησαν στην αφαίμαξη των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, την ασυλία φοροφυγάδων, την εξυπηρέτηση συμφερόντων μέσα στην κρίση, την συντήρηση της ανομίας και την κάλυψη της ασυδοσίας. Αλλά κυρίως, για το φαύλο κύκλο όπου καθήλωσε την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Για τα αδιέξοδα που προκάλεσε στη χώρα. Και οδηγώντας την στην πτώχευση, και υποστηρίζοντας με πάθος όλα τα τραγικά και ομολογημένα λάθη των προγραμμάτων προσαρμογής», είπε αρχικά η κυρία Γεροβασίλη, εξαπολύοντας στην συνέχεια προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Αφού λοιπόν, επί σειρά ετών πρωταγωνίστησε στο δράμα των απολύσεων, της ανεργίας, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, και του κοινωνικού κατακερματισμού, ο κύριος Μητσοτάκης αποφάσισε τώρα να πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία: Εγώ και η αλήθεια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εναλλακτικό του δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Τι θα εξαγγείλει ο Τσίπρας στην ΔΕΘ - Οι αποφάσεις του κυβερνητικού συμβουλίου

«Μαύρο» ξανά στην σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες

Η κυβέρνηση παραθέτει 16 αλήθειες για τις άδειες των καναλιών… όπως η ίδια τις εννοεί

Παππάς: Μετά τις πανελλαδικές άδειες,προχωράμε στις άδειες θεματικών και περιφερειακών καναλιών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top