Παραιτήθηκε από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ η πέτρα του σκανδάλου για τη σίτιση των προσφύγων

Ο Δημήτρης Τάπας έκανε λόγο για «ανήκουστες και ψευδείς διαδόσεις» σχετικά με όσα γράφτηκαν εις βάρος του

Την παραίτηση του από μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε ο Δημήτρης Τάπας, ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε για την συμμετοχή του στον διαγων��σμό σίτισης των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΕΓΕ.

«Σας ανακοινώνω την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και από αναπληρωτής Συντονιστής της. Προβαίνω σ΄ αυτή την ενέργεια για λόγους κομματικής και προσωπικής ευθιξίας» σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Τάπας, κάνοντας λόγο για «ανήκουστες και ψευδείς διαδόσεις» για όσα γράφτηκαν σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, πριν την επιστολή του κ. Τάπα είχε προηγηθεί θυελλώδης κλειστή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, με τον ίδιο να τονίζει πως έδωσε το έργο αρχικά σε επιχείρηση των Σερρών για να τονωθεί η τοπική αγορά και πως θα ακολουθούσε μελλοντικά διαγωνισμός.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε αναδείξει η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή, η οποία σε συνέντευξή της, είχε μιλήσει για ηθικό ασυμβίβαστο αφού η κόρη του κ. Τάπα, Χρύσα, έχει αναλάβει υπεύθυνη του κέντρου.

Δείτε ακόμη:

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήραν έργο σίτισης μεταναστών ύψους 750.000 ευρώ; Στη Βουλή το θέμα

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top