Συναγερμός στο Αγρίνιο: Αναζητούνται ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης και πολλοί από το σόι του!

Αιματηρό επεισόδιο σε καφενείο-Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Συναγερμός στο Αγρίνιο: Αναζητούνται ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης και πολλοί από το σόι του!

​Συναγερμός έχει σημάνει στο Αγρίνιο μετά από αιματηρό επεισόδιο που συνέβη μέρα μεσημέρι σε καφενείο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η παρέα του βουλευτή πήγε με δύο αυτοκίνητα στις Φυτείες (περιοχή του δήμου Ξηρομέρου), και επιτέθηκε σε μια π��νταμελή παρέα που βρίσκονταν στην αυλή ενός καφενείου. Ανάμεσά τους ήταν και ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρίσκονταν στο χωριό του με άδεια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα της άλλης παρέας, ανάμεσά τους και ο αστυνομικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αιτία της συμπλοκής ήταν ένα φραστικό επεισόδιο που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Φυτειών – Κατούνας, ανάμεσα στον 26χρονο συγγενή της παρέας του Μπαρμπαρούση και τον αστυνομικό. Ο 26χρονος έκανε παράνομη επικίνδυνη προσπέραση και ο αστυνομικός του έκανε έντονη παρατήρηση.

Οι δράστες μετά την συμπλοκή διέφυγαν και αναζητούνται. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται από την αστυνομία στα όρια του αυτοφώρου ο πατέρας του Κώστα Μπαρμαρούση, (γεννηθείς το 1955), ένας στενός του συγγενής (γεννηθείς το 1990), ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και άλλα δύο άγνωστα άτομα με τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων (αυτοσχέδια γκλοπ και σιδερογροθιές).

Δείτε επίσης:

Αίματα σε καφενείο-Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top