Ο παπάς-θείος του Τσίπρα: Τον αγαπώ και είμαι υπερήφανος κι ας μου έκοψε τη σύνταξη!

«Έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτόν» λέει η ξαδέλφη του πρωθυπουργού και κόρη του παπα-Δημήτρη

Την αγάπη του και την υπερηφάνεια του για τον ανιψιό του υπογραμμίζει ο παπάς-θείος του Αλέξη Τσίπρα που έσυρε πρώτος το χορό στο γλέντι του χωριού που συμμετείχε και ο πρωθυπουργός.

«Είμαι υπερήφανος για τον Αλέξη. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο» λέει χαρακτηριστικά ο θείος του Αλέξη Τσίπρα από το Αθαμανιό της Αρτας και προσθέτει: «Τον αγαπώ κ��ι τον εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και του το είπα. Πάντα το έλεγα ότι θα γίνει σπουδαίος. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια ερχόταν στο χωριό, από φοιτητής ακόμη. Μόνο πέρυσι νομίζω δεν ήρθε. Τα βήματα στον "καγκελάρη" τα ξέρει γιατί τα χορεύει από παιδί. Είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του δίνω την ευλογία μου».

Μέλι στάζει για τον πρωθυπουργό και η ξαδέρφη και κόρη του παπα-Δημήτρη: «Ο πατέρας μου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία από τότε που ήταν ακόμα παιδί. Εδώ στο Αθαμάνιο είμαστε όλοι υπερήφανοι γι' αυτόν. Κάνει ό, τι μπορεί. Δεν είναι από τζάκια. Ξέρει τι πάει να πει φτώχεια και απλότητα. Ο πατέρας μου τον αγαπάει και δεν σηκώνει κουβέντα για τον ανιψιό του. Ακόμη και τώρα, που είδε τη σύνταξη λίγο μειωμένη, το δικαιολόγησε αφού κάπως πρέπει να μπει η χώρα σε μια τάξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top