Σκουρλέτης: Πιθανή και πέμπτη τηλεοπτική άδεια

«Στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί και πέμπτη τηλεοπτική άδεια άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο αριθμός έχει προσδιοριστεί στο νούμερο 4, χωρίς να έχει αποκλειστεί σε μια δεύτερη φάση, εάν προκύψει μια πραγματική ανάγκη η οποία να σχετίζεται με την ενημέρωση. Προϋπόθεση για να λειτουργεί μια δημοκρατία είναι να υπάρχει ένα απελευθερωμένο πεδίο και τοπίο στο χώρο της ενημέρωσης. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι -έχει ακουστεί δημόσια, δεν το λέω μόνο εγώ- το ενδεχόμενο να δοθούν παραπάνω άδειες θα εκτιμηθεί, θα αξιολογηθεί από τη στιγμή που θα υπάρχει μια πραγματική αναγκαιότητα, χωρίς να υπονομεύουμε πια τη βιωσιμότητα των σταθμών» τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Ο κ. Σκουρλέτης διαβεβαίωσε ότι «δεν θα χρειαστεί σε καμία περίπτωση η ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφ��η», ενώ πρόσθεσε πως το πλεόνασμα θα διατεθεί για την ανάπτυξη και για κοινωνικούς σκοπούς.

Για το θέμα των εργασιακών σχέσεων επισημαίνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, παράλληλα με την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και καλεί την αντιπολίτευση να αποσαφηνίσει την θέση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top