Οι ολυμπιονίκες μας θα ακουστούν στη Βουλή! Δεκτή η πρόταση Θεοδωράκη από τον Βούτση

«Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από το βήμα της Βουλής, να ακούσουμε κι αυτούς που αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν υπερήφανους» είχε γράψει ο πρόεδρος του Ποταμιού

Οι ολυμπιονίκες μας θα ακουστούν στη Βουλή! Δεκτή η πρόταση Θεοδωράκη από τον Βούτση

Να μιλήσουν στη Βουλή και να απαριθμήσουν τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν θα έχουν την ευκαιρία οι ολυμπιονίκες μας.

Μετά από σχετική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο facebook στην οποία πρότεινε να προσκληθούν για να μιλήσουν στην Ολομέλεια, ο Νίκος Βούτσης ανταποκρίθηκε θετικά και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τόνισε ότι θα βρεθεί ο θεσμικός τρόπος να μιλήσουν.

«Προτείνω το εξής: Να τους παραχωρήσουμε το βήμα της Βουλής μια μέρα τώρα τον Σεπτέμβρη να μας μιλήσουν όλοι τους διαδοχικά για την προσπάθειά τους. Όχι συναισθηματικούς δεκάρικους και πατριωτικές κορώνες αλλά αλήθειες που θα είναι απαραίτητες στην κοινωνία. Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από το βήμα της Βουλής, να ακούσουμε κι αυτούς που αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν υπερήφανους. Θα είναι χρήσιμο για όλους μας» έγραψε –μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Ποταμιού!

2653afd0c69cbda803cb8afcf98c849f.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top