Λεβέντης: «Ο Τσίπρας μετά τη ΔΕΘ θα προκηρύξει εκλογές»

«Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν συνωμοτήσει για να ρίξουν την κυβέρνηση»

​Εκλογές μετά τη ΔΕΘ βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, όπως είπε ο ίδιος στην πρω��νή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ δεν απέκλεισε να συνεργαστεί με τη ΝΔ μετεκλογικά, αλλά υπό όρους.

«Ο κ. Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης», είπε ο Β. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν κάνει συνωμοσία να ρίξουν την κυβέρνηση. Εμένα δεν με καίει να κρατήσω την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι έντιμο να γίνονται συνωμοσίες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συμβούλεψε επίσης τον Α. Τσίπρα να μην κάνει το λάθος και κάνει την επόμενη Βουλή αναθεωρητική, γιατί όπως είπε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορέσει να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να αυξήσει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες.

Όσον αφορά στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Λεβέντης πρότεινε να μην ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αλλά να συσταθεί το ΕΣΡ με πρόσωπα κοινής αποδοχής και να αναλάβει αυτό τη διαδικασία της αδειοδότησης.

«Μπορεί να δώσει κάποιος τα χρήματα αν είναι κακοποιός; Θα του δώσουμε την άδεια; Σφάζονται εννιά καναλάρχες στην αυλή ενός υπουργού», είπε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top