ΝΔ κατά Αλεξιάδη: «Με τις κυβερνητικές ευλογίες οι φοροφυγάδες συνεχίζουν το πάρτυ»

Για «ενόχληση» της ΝΔ από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

ΝΔ κατά Αλεξιάδη: «Με τις κυβερνητικές ευλογίες οι φοροφυγάδες  συνεχίζουν το πάρτυ»
Κόντρα ξέσπασε σήμερα μεταξύ της ΝΔ και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρ Αλεξιάδη, με αφορμή όσα δήλωσε ο τελευταίος σε συνέντευξή του για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Yποστηρίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της:
«Ο κ. Αλεξιάδης παραδέχεται ότι η κυβερνητική πολιτική της φοροεπιδρομής ενισχύει τη φοροδιαφυγή, αντί να την περιορίζει. Αυτή η δημόσια παραδοχή εξοργίζει τους συνεπείς φορολογούμενους πολίτες που εξοντώνονται καθημερινά.
Την ίδια στιγμή, οι φοροφυγάδες, με τις κυβερνητικές ευλογίες, συνεχίζουν το πάρτυ.
Η αλλαγή του μείγματος πολιτικής με μείωση φόρων και δαπανών είναι αναγκαία προϋπόθεση για να περιοριστεί η φοροδιαφυγή και να αυξηθούν τα έσοδα με βιώσιμο και δίκαιο τρόπο. Αυτήν την πολιτική δεσμεύεται να υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία».
Αλεξιάδης: Καταλαβαίνω πλήρως γιατί ενοχλείται η ΝΔ
Απαντώντας στην αναφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για "το πάρτι που συνεχίζουν οι φοροφυγάδες", ο κ. Αλεξιάδης καλεί την ΝΔ «να μας δείξουν, οποιαδήποτε περίοδο στη διακυβέρνησή τους, κατά την οποία να έγιναν περισσότεροι έλεγχοι ή περισσότερες δράσεις κατά της φοροδιαφυγής, από όσες έγιναν αυτή την περίοδο».
«Αντιλαμβάνομαι πως η συγγραφή του κυβερνητικού τους προγράμματός, τους απασχολεί πάρα πολύ και τους αναγκάζει να εκδίδουν δελτία Τύπου που βασίζονται σε σχόλια φιλικών τους ΜΜΕ και όχι στα πραγματικά δεδομένα», προσθέτει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και καταλήγοντας τονίζει:
«Καταλαβαίνω πλήρως το τι ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία στα όσα κάνει η κυβέρνηση στον τομέα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς. Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευθώ, είναι πως στο άμεσο μέλλον θα ενοχληθούν ακόμα περισσότερο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top