Γεροβασίλη: «Το έργο “αριστερή παρένθεση” έπαψε να πουλάει εισιτήρια»

Αποκλείει και πάλι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Γεροβασίλη: «Το έργο “αριστερή παρένθεση” έπαψε να πουλάει εισιτήρια»

​Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει για μια ακόμα φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ο. Γεροβασίλη, κατηγορώντας την ότι επιστρέφει στο πιο συντηρητικό και σκληρό δεξιό προφίλ.

«Η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη έχει καταντήσει ένα γερασμένο, οικονομικά χρεοκοπημένο και ιδεολογικά ηττημένο κόμμα», σημειώνει η κυρία Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών και επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

«Το θεατρικό έργο με τίτλο “αριστερή παρένθεση” έπαψε να πουλάει εισιτήρια», τονίζει.

Υπογραμμίζει ακόμα πως κάθε συζήτηση με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα είναι προβληματική έως ότου τα δύο αυτά κόμματα αποκτήσουν διακριτική πολιτική ταυτότητα και αξιοπιστία, ενώ επισημαίνει ότι «παρά τις υπαρκτές δυσκολίες και τον πόλεμο που δεχόμαστε, αυτή η κυβέρνηση θα δικαιώσει την επιλογή που έκαναν οι πολίτες».

Ερωτηθείσα για τα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία για πρόωρες εκλογές, η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντά:

«Σενάρια κυκλοφορούν από το πρώτο 24ωρο οπότε ανέλαβε καθήκοντα αυτή η κυβέρνηση με εντολή του ελληνικού λαού. Το θεατρικό έργο με τίτλο "αριστερή παρένθεση" έχει παίξει σε τόσες εκδοχές, ώστε πλέον, δύο χρόνια μετά την πρώτη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έπαψε να πουλάει εισιτήρια. Η αλήθεια είναι απλή. Στη ΝΔ θέλουν με πάθος την εξουσία. Δικαίωμά τους. Ας περιμένουν όμως. Έτσι λειτουργεί η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top