Κόντρα Τζάκρη με ΝΔ για το νομοσχέδιο αδειοδότησης των επιχειρήσεων

«Η Νέα Δημοκρατία με τα λόγια έχτιζε ανώγια και κατώγια»

«Οι Υπουργικές Αποφάσεις της ΝΔ περί δήθεν απλοποίησης, καταργούσαν την άδεια λειτουργίας διατηρώντας όμως όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την έκδοση της» υποστηρίζει η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για τα θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για το σχέδιο νόμου «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις», που βρίσκεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση.
Η υφυπουργός έκανε συγκεκριμένα την εξής δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία με τα λόγια έχτιζε ανώγια και κατώγια.
Υπερασπίζεται άλλη μία από τις γνωστές αποτυχημένες μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της, όπου όλως τυχαίως, για μία ακόμη φορά, τα είχε ξεκινήσει όλα αλλά δεν είχε τελειώσει τίποτε.
Ο νόμος Χατζηδάκη ήταν όπως η γνωστή πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά για "wi-fi παντού": Ένα ακόμη πολιτικό ανέκδοτο, που δυστυχώς όμως έφερνε την οικονομία και τις επιχειρήσεις κάθε μέρα σε αδιέξοδο.
Για να καταλάβει και ο ελληνικός λαός: Η ΝΔ ψήφισε ένα νόμο πλαίσιο και παρέπεμπε στο μέλλον, όπως έκανε σε όλα τα πράγματα, για να εφαρμοστεί, δηλαδή στην έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων έτσι ώστε να προχωρήσει η πραγματική διαδικασία της απλοποίησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top