Επιμένει ο Κυρίτσης: «Προτιμώ 10 ενόχους εκτός φυλακής παρά έναν αθώο μέσα»

Ούτε βήμα πίσω από τις δηλώσεις του για διώξεων φρονηματικού χαρακτήρα των Σακκά – Σεϊσίδη

Επιμένει ο Κυρίτσης: «Προτιμώ 10 ενόχους εκτός φυλακής παρά έναν αθώο μέσα»

​Τις δηλώσεις του για διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα των Σακκά και Σεϊσίδη υπερασπίστηκε και πάλι σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης, στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κυρίτσης τόνισε πως η αστυνομία κάνει τη δουλειά της, χωρίς να θέλει να μιλήσει για επιτυχία της ΕΛΑΣ και εξήγησε:

«Εάν έχεις παρακολουθήσει ότι επί σχεδόν για μια δεκαετία κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται μονίμως στο στόχαστρο των αρχών και όταν έχεις διαπιστώσει μια αντιτρομοκρατία που ενορχηστρώνεται από τα ΜΜΕ, πιστεύω στην άποψη ότι είναι καλύτερα δέκα ένοχοι εκτός φυλακής παρά ένας μέσα. Υπάρχουν στοιχεία στοχοποίησης σε υποθέσεις αυτού του προφίλ».

Υπογράμμισε μάλιστα ότι έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις για τις συλλήψεις Σακκά – Σεϊσίδη γιατί υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση, τονίζοντας ότι αυτές δεν αφήνουν αδιάφορο έναν άνθρωπο με στοιχειώδες δημοκρατικό αισθητήριο.

Υπογράμμισε ακόμα πως η αστυνομία έκανε περισσότερο κακό παρά καλό με την παρέμβασή της στο θέμα των καταλήψεων, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, επιμένοντας ότι «αν περνούσε από το χέρι μου θα υλοποιούνταν η μελέτη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου πριν από δέκα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top