Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Άννα Κορακάκη

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Άννα Κορακάκη

​Τα συγχαρητήρια τους στην αθλήτρια Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής φέρνοντας το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους & μας γεμίζει από χαρά! Συγχαρητήρια Άννα», ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ηγφη.jpg

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, που παρακολουθούσε την προσπάθειά της από τους προκριματικούς μέχρι και την σημαντική επιτυχία της, αναφέρθηκε στη μεγάλη χαρά που έδωσε στους Έλληνες:

«Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό γιατί είναι το πρώτο για Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής και το πρώτο μετά την Ολυμπιάδα της Αμβέρσας στο άθλημα αυτό. Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν σχεδόν 100 χρόνια για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια όλων μας στην Άννα Κορακάκη, στον προπονητή-πατέρα της και την οικογένειά της γιατί με τη συμπαράσταση τους ευοδώθηκε η μεγάλη προσπάθειά της».

κξκ.jpg

«Η Άννα Κορακάκη μας πρόσφερε το πρώτο μετάλλιο στο #Rio2016. Συγχαρητήρια στην Άννα & καλή επιτυχία στα άλλα παιδιά» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

λκλκλ.jpg

«Στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη φέρνει το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα. Συγχαρητήρια!» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «η Άννα γράφει μια λαμπρή σελίδα που σηματοδοτεί τις αστείρευτες δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού και τη δυναμική όλων των αθλημάτων, «μικρών» και «μεγάλων». Την πορεία της Άννας Κορακάκη που σήμερα επιβραβεύεται με το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο, την είχαμε έγκαιρα επισημάνει όταν επιτυχίες της πέρναγαν στα ψιλά. Άννα σ’ ευχαριστούμε, μας γέμισες υπερηφάνεια κι αισιοδοξία.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top