Φλαμπουράρης: Οι αρχαιολογικοί χώροι στα 6.000 στρέμματα του Ελληνικού είναι προσδιορισμένοι

Για συσκότιση της αλήθειας κατηγορεί τη ΝΔ-Πρώτη ανάρτηση: 07/08/2016 16:03

Για συσκότιση της αλήθειας και παρεμπόδιση της επένδυσης στο Ελληνικό, κατηγορεί τη ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αντιπολιτευτική τακτική, η οποία εκδηλώνεται μετά την επιτυχία της τελικής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους επενδυτές.
Ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει ότι οι αρχαιολογικοί χώροι του Ελληνικού αναφέρονται στη σύμβαση.
«Οι αρχαιολογικοί χώροι στα 6.000 στρέ��ματα του Ελληνικού είναι προσδιορισμένοι και αναφέρονται στην σύμβαση που έχει υπογραφεί. Επίσης στη σύμβαση αναφέρονται και τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία που ξεπερνούν τα 35.000 τετραγωνικά μέτρα. Η επικαιροποίηση, λοιπόν, είναι αναγκαία για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης», υποστηρίζει στη δήλωση που έκανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Επικρατείας.
Υπογραμμίζει επίσης «πως ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, όπως τα διάφορα κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τη ΝΔ, επιδιώκουν να φέρουν προσκόμματα στην επένδυση, ιδιαίτερα μετά τις επιτυχίες που υπήρξαν κατά την τελική διαπραγμάτευση κυβέρνησης και επενδυτών».
��
ΝΔ:
"Κάθε φορά που δρομολογείται κάποια σοβαρή επένδυση στη χώρα, υπαρκτές ή τεχνητές ενδοκυβερνητικές διαμάχες και δυσλειτουργίες, τη δυναμιτίζουν. Το Ελληνικό κινδυνεύει να γίνει ένα ακόμα θύμα αυτής της νοσηρής κατάστασης. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση".
Πόλεμος ξέσπασε και στο twitter ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
"�� μόνος που βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο είναι εκείνος που γράφει τις ανακοινώσεις της ΝΔ.."

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
"Και να μας πείτε αν οι συνιστώσες σας επιτρέπουν να κάνετε επενδύσεις. Αν τις πιστεύει - που πολύ αμφιβάλλω - και ο Α.Τσίπρας".
Επικριτική ήταν η αντίδραση και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ:
"Η διεθνής απαξίωση της χώρας κορυφώνεται με την πρόθεση να κηρυχθεί ως αρχαιολογικός χώρος το Ελληνικό και μνημεία τα κτίρια του αεροδρομίου"

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
"Αν είχαν κότσια θα έπρεπε να βγουν και να πουν καθαρά «όχι» στην αξιοποίηση αλλά που να διακινδυνεύεις καλοκαιριάτικα το υπουργείο σου"

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ:
"Όλα στο πόδι σε αυτή τη χώρα; Καμία υπευθυνότητα; Κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά δυστυχώς".
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top