Τα μπάνια του πολιτικού

Που κάνουν διακοπές – Φωτό από τις στιγμές χαλάρωσης

Τα μπάνια του πολιτικού
Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από την έντονη πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων μηνών έχουν ή θα έχουν ενόψει του Δεκαπενταύγουστου οι πολιτικοί μας, οι οποίοι απαθανατίστηκαν σε στιγμής ξεγνοιασιάς σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News.
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (σε φωτογραφία από παλαιότερο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος) δεν θα απομακρυνθεί από την Αττική λόγω υποχρεώσεων. Αναμένεται όμως να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Σουνίου, όπου έχει νοικιάσει σπίτι για τις θερινές διακοπές.
Στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά θα βρεθεί για λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η διαδικασία μετεγκατάστασης των γραφείων της ΝΔ δεν του επιτρέπει να λείψει περισσότερο.
Ο πρώην πρόεδρο�� του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του στη Μύκονο, όπου φιλοξενήθηκαν από φιλικό τους ζεύγος. Το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει βουτιές και χαλάρωση στην παραλία του Ορνού.
mpania meimarakis.jpg
mpania meimarakis 3.jpg


Στην αγαπημένη της Σκύρο βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, όπου βγήκε φωτογραφία σε σοκάκι του νησιού με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Κουρουπάκη.
mpania fofi.jpg

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας βρίσκεται στη Φθιώτιδα, ενώ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έχει ήδη μεταβεί στη γενέτειρά του την Κρήτη.
Οδικώς στην Ευρώπη βρέθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ξεκουραστεί στο σπίτι του στην Ικαρία.
Καλεσμένος σε φίλους του στο Διακοφτό, είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Σε Άνδρο και Χαλκιδική βρέθηκε για τα καλοκαιρινά του μπάνια ο Κώστας Καραμανλής, ενώ στην Ίο υποδέχθηκε τον Τόνι Μπλερ, λίγο πριν ταξιδέψει για τη Σκιάθο και το Ρίο της Βραζιλίας, ο Γιώργος Παπανδρέου. Την αγαπημένη του Σίφνο πέλεξε και φέτος ο Κώστας Σημίτης.
Εκτός όμως από τις νυν και πρώην ηγεσίες των κομμάτων στιγμές χαλάρωσης περνούν και άλλα στελέχη τους.
Όπως ο Μάκης Βορίδης που βρέθηκε στο Βαθύ της Μάνης μαζί με την σύζυγό του Δανάη και τα παιδιά τους Τίτo και Λέλα.
mpania voridis.jpg

Στην Ύδρα βρέθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, όπου συνήθιζε να βουτάει στα νερά της Σπηλιάς μαζί με τους γιους του.
mpania mavrotas.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top