Μετωπική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Κόντρα και για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

Νέα αντιπαράθεση Πολάκη με ΙΣΑ

Μετωπική σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Κόντρα και για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

Κυβέρνηση και ΝΔ συγκρούονται πια καθημερινά. Αφορμή σήμερα ήταν μια ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Facebook κατά την οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούσε με κάποιον που για τις πρόσφατες συλλήψεις καταζητούμενων από την Αστυνομία έλεγε μεταξύ άλλων: "Ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη".

«Φαίνεται ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν «μαύρες πλερέζες» μετά τη σύλληψη από την Αστυνομία των καταζητούμενων Σακκά και Σεϊσίδη», ανέφερε η ΝΔ.

Στη Νέα Δημοκρατία πάντως ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος της δημόσιας διαβούλευσης για την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος με τη συμμετοχή περίπου 25.000 πολιτών.

"Θέλουν ένα κράτος με λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες, ένα κράτος το οποίο να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα που είναι και προϋπόθεση για νέες δουλειές", τόνιζε ο κύριος Χατζηδάκης.

«Τα αποτελέσματα της «διαβούλευσης» επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», τονίζει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχεια όμως είχαμε και στο μέτωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών που έβαλε θέμα νομιμότητας για την παρουσία του στο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.

«Το ότι έκλεισα το Ιατρείο μου και τα βιβλία της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως όφειλα μετά που έγινα υπουργός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι απώλεσα την επιστημονική μου ιδιότητα και την ειδίκευση μου στη χειρουργική την οποία Υποχρεούμαι να χρησιμοποιώ όταν κληθώ για βοήθεια».

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: «Αποτελεί ευθύνη του ίδιου του κ. Τσίπρα η ανάθεση αρμοδιοτήτων στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας σε έναν Υπουργό που θεωρεί ότι μπορεί να πράττει κατά βούληση ανεξάρτητα από όσα ορίζει ο νόμος. Αναμένουμε τις ενέργειές του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top