Σάλος από την δήλωση Κυρίτση: «Αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν»!

ΝΔ: «Μαύρες πλερέζες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύλληψη Σακκά και Σεϊσίδη»

Σάλος από την δήλωση Κυρίτση: «Αλληλεγγύη  στους  συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν»!
Πολιτική θύελλα αναμένεται από την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook - που προκάλεσε ήδη την εντονότατη αντίδραση της ΝΔ - ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων για την σύλληψη Σακκά και Σεϊσίδη ότι «δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα κι όταν παρανομούν»!
Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Κυρίτσης:
«Διάβασα διάφορα λυρικά π@@τσιλικια για τη σύλληψη των Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη απο αριστερούς - μοιρολογίστρες. Διάβασα και αυτό από τον Dimitris Saltos (μαλλον αναρχικος, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) και πρέπει να πω ότι σε γενικές γραμμές συμφωνώ: "Ο Σακκάς ήταν φυγόδικος άρα λογικό ήταν να συλληφθεί. Δε ζητάμε καμιά προνομιακή μεταχείριση από κανένα κράτος, γι’ αυτό δε πρέπει να μας απασχολεί ποιος είναι στην εξουσία αριστερός ή δεξιός. Ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα κι όταν παρανομούν, ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη. Τα λοιπά απλά αναπαράγουν δεξιούς μύθους περί διασυνδέσεων, χάιδεμα κουκουλοφόρων και λοιπών γελοιοτήτων».
kiritshs sessidis.jpg

Σφοδρή επίθεση από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Κυρίτση
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Φαίνεται ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν “μαύρες πλερέζες” μετά τη σύλληψη από την Αστυνομία των καταζητούμενων Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη.
Εκφραστής τους ο βουλευτής του κόμματος κ. Γ. Κυρίτσης, που υιοθετεί τις απόψεις αναρχικών – όπως ο ίδιος ��έει – και επαναλαμβάνει: “Ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη”.
Η προσπάθεια του κ. Κυρίτση να ηγηθεί σε παλιές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δική τους υπόθεση.
Η στήριξή του, όμως, σε κατηγορούμενους για τρομοκρατία, “η αλληλεγγύη σε συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν”, ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας και προκαλεί ανησυχία σε κάθε πολίτη.
Πολύ περισσότερο όταν η Κυβέρνηση συχνά υποκύπτει και κάνει πράξη τις θέσεις του».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top