Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για τις άδειες της TV

Μίλησε για «οργιαστική νέου τύπου διαπλοκή» και κατήγγειλε τη διάλυση του ΕΣΡ

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για τις άδειες της TV
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο μάλιστα για «οργιαστική νέου τύπου διαπλοκή» και «παρασκήνιο», για το οποίο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά, αλλά και τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον κ. Καλογρίτσα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια.
«Διέλυσαν το ΕΣΡ που ήταν αρμόδιο και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι, κρατώντας ένα μαστίγιο και ένα καρότο» υποστήριξε.
Όσον αφορά πάντως το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας», εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, όπως ανέφερε, ότι ο στόχος «δεν είναι να μπούμε στη Βουλή, αλλά να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας»!
Για το αν θα συνεργαστεί με τον κ. Γ. Βαρουφάκη δεν το απέκλεισε αλλά ούτε και δεσμεύθηκε στην απάντησή της, λέγοντας «θα το δούμε αυτό εν ευθέτω χρόνο». Διέψευσε πάντως ότι υπάρχει στενή επικοινωνία μαζί του, αν και διευκρίνισε ότι έχουν καλές σχέσεις.
Όσον αφορά τον κ. Π. Λαφαζάνη και την ΛΑΕ, είπε ότι έχει επίσης καλή σχέση και ότι δεν αλλάζει η άποψή της καθώς «εκτιμά τους ανθρώπους που στάθηκαν με ειλικρίνεια» σε συγκεκριμένες κρίσιμες περιόδους.
Για το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε στις 24 Ιουλίου στη γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι δεν ήθελε να βρεθεί «σε έναν περίκλειστο από μέτρα ασφαλείας χώρο με τους ίδιους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την κατάλυση του πολιτεύματος». Η ίδια πρόσθεσε: « Γι’ αυτό είπα στον κ. Παυλόπουλο ότι όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα θα δοθεί η ευκαιρία στο λαό μας να βγει να γιορτάσει στους δρόμους».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top