Συγχαρητήρια ΝΔ για σύλληψη Σεϊσίδη – Σακκά και ανησυχία για τη νέα διαρροή του Ρουβίκωνα

«Εάν δεν παραπέμπει σε παρακρατικό μηχανισμό, σίγουρα καθιστά υπόλογους τους αρμόδιους υπουργούς»

​Τα συγχαρητήριά της στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Μ. Σεϊσίδη και το Κ. Σακκά εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και παράλληλα δεν κρύβει την ανησυχία της για τη νέα διαρροή απόρρητου εγγράφου από τον «Ρουβίκωνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη των καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές και αντιεξουσιαστικές οργανώσεις Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι το ανθρώπινο δυναμικό των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επιτελεί υπεύθυνα το έργο του.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει, ταυτόχρονα, τις ανησυχίες της για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίζεται απόρρητα έγγραφα μείζονος σημασίας. Η δημοσιοποίηση από την ομάδα Ρουβίκωνα, νέου απόρρητου εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, εάν δεν παραπέμπει σε παρακρατικό μηχανισμό, σίγουρα καθιστά υπόλογους τους αρμόδιους Υπουργούς».

Διαβάστε επίσης:

Τυχαία συνέλαβαν τους καταζητούμενους Σακκά και Σεϊσίδη-Η καταδ��ωξη ΘΡΙΛΕΡ και το παρελθόν τους

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ Σεϊσίδη και Σακκά

Νέο απόρρητο έγγραφο δημοσίευσε ο «Ρουβίκωνας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top