Θεοδωράκης: «Ανοίγουν το δρόμο στους δικούς τους εργολάβους στα κανάλια»

«Να μην περάσουμε από διαπλοκή σε διαπλοκή»

Θεοδωράκης: «Ανοίγουν το δρόμο στους δικούς τους εργολάβους στα κανάλια»

​Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV.

«Να μην περάσουμε από διαπλοκή σε διαπλοκή. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, όπως και ένα δυνατό ΕΣΡ, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η επόμενη τηλεοπτική πραγματικότητα θα είναι ουσιαστικά καλύτερη από αυτή που είχαμε», είπε.

Κατηγόρησε ακόμα την κυβέρνηση ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και υπογράμμισε πως «τα κριτήρια για τα περιφερειακά κανάλια δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομικά».

«Πρέπει να κριθεί και ποιοι προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες», είπε και πρόσθεσε:

«Φοβάμαι ότι το κύριο μέλημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να ανοίξουν το δρόμο στους δικούς τους εργολάβους που θα πάρουν στα χέρια τους τα τηλεοπτικά κανάλια που θα δοθούν, με αδιαφανή τρόπο, το προσεχές διάστημα».

Τέλος αναφερόμενος στο προσφυγικό, σημείωσε ότι το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την ασταθή κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία και τόνισε ότι θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις στην γειτονική χώρα από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ώστε να τηρήσει τη συμφωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top