Απάντηση Παππά στη ΝΔ: Θα ολοκληρωθεί άμεσα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της

Απάντηση Παππά στη ΝΔ: Θα ολοκληρωθεί άμεσα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
Απάντηση στη ΝΔ, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προχωρά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες χωρίς να έχει αποφανθεί επί της ουσίας των προσφυγών το Συμβούλιο της Επικρατείας, έδωσε με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς επιμένει ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα τον διαγωνισμό και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της.
Ο Υπουργός Επικρατείας αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωσή του:
«Για άλλη μια φορά η ΝΔ λειτουργεί ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της.
Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού.
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι "επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας".
Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης η Κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό. Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;»
Αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" η ανάθεση της εγκατάστασης του πληροφοριακού συστήματος για τονμ διαγωνισμό στη Singular Logic
Προηγουμένως σήμερα, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η ανάθεση, μετά από νέο διαγωνισμό, στην εταιρεία Singular Logic, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της εγκατάστασης στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, του πληροφοριακού συστήματος, που απαιτείται για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει της Προκήρυξης 1/2016 του Υπουργού Επικρατείας για την δημοπρασία χορήγησης 4 τηλεοπτικών αδειών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top